Регистрирајте се сега, станете Cisco партнер
и зголемете ги своите приходи

  Language

Мали чекори – голем скок напред. Стигнете далеку во развојот на Вашиот бизнис со три брзи и едноставни чекори.

  • Регистрирајте кориснички профил
  • Кликнете на безбедносниот линк што ќе го добиете на e-mail
  • Потврдете ги податоците за деталите на Вашиот профил

Упатство за регистрација

Регистрирајте се сега, станете Cisco партнер и зголемете ги своите приходи

Cisco партнерството Ви помага да имате голема предност над конкуренцијата преку:

Cisco заедница

 

Пристапeте до ексклузивни понуди и промоции, стекнете се со официјални сертификати и обезбедете се со понатамошно усовршување со цел зголемување на профитот и проширување на можностите за бизнис;

Cisco партнерска централа

 

Бидете видливи на бизнис мапата со помош на партнерскиот локатор, изработете прецизни спецификации и решенија и усовршете го своето знаење користејќи ги Partner e-learning програмите;

Cisco партнер маркетинг централа

 

Креирајте прецизно насочени кампањи, зголемете ги позитивните реакции и генерирајте нови, возбудливи бизнис можности;

Откријте ја силата на партнерството

Остварете поголема продажба, усовршете го своето знаење и зголемете ги шансите за бизнис преку Cisco.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО
РEГИСТРИРАЈТЕ СЕ СЕГА!
video preview  
Доколку векје сте регистриран партнер, погледнете кои се васите бенефиции, програми и промоции кои Ви сe нa располагање нa Comtrade Partner Plus порталот.